Reserverings voorwaarden Belangrijk, goed lezen aub!.

Reserveren van een pup

Wij werken met een reserveringslijst voor het nest dat we verwachten en waar u graag een pup van wilt hebben. Het plaatsen op deze lijst is kostenloos. Wilt u er na en tijdje van afzien dan is dat geen probleem maar laat het ons even weten.

Tegen het einde van de dracht gaan we u benaderen dat de pups bijna geboren worden en vragen we u of u nog interesse heeft. Als de pups geboren worden dan weten we hoeveel reuen en teven er zijn en of er een pup voor u bij zit. Na aanbetaling staat uw reservering vast.

Tot de leeftijd van 4 weken laten we niemand bij de pups, behalve onze vrienden. Dit in verband met eventueel besmettingsgevaar maar ook de rust voor het nest. Daarna mag u op afspraak komen kijken, zoveel als u wilt. Met een leeftijd van 2,4,6 en 8 weken worden ze ontwormt en met 6 weken krijgen de pups hun eerste enting. Vanaf 6 weken mogen de pups worden uitgezocht en met 7 weken kunt u de pup afhalen.

Als de pups geboren zijn dient u een aanbetaling te doen. Om te garanderen dat u een pup van ons krijgt vragen wij deze aanbetaling daardoor zijn beide partijen verzekert van wederzijdse serieuze interesse. Als u toch afziet van de pup wordt de aanbetaling niet terug betaald.

Als u de pup afhaalt wordt de aanbetaling verrekent.

Betaling Reserveren van een pup Dutch working malinois