Copyright © All rights reserved. Made by Anya. Reserverings voorwaarden | Privacy Policy

Mechelse herder Kennel
Home Over ons Contact Us
Like ons op Facebook

IN MEMORIAM CHASE BIKO BT JEANNE D’ARK ODIN MYLLESHEIM

GEFOKTE NESTEN

Niets van deze site mag gebruikt, gepubliceerd of gekopieerd worden, zonder onze schriftelijke toestemming.

PUPS Tel+31 6 49919917 Dutch working malinois kennel Over ons De Kennel

Als de pups een leeftijd hebben van 4 weken kunnen pupkopers komen kijken. Tot die tijd mogen alleen familie en vrienden komen. Dit in verband met de rust voor moeder en pups en besmettings gevaar. Tot die tijd zijn moeder en pups te volgen via Facebook en een groeps app.

Onze kennel fokt met en zonder stamboom

Bullit van ons B-nest samen met een pup van ons C-nest

Reserveren

Na een wederzijds goed contact en het aanmelden met uw gegevens plaatsen wij u op een reserveringslijst. De reservering worden verwerkt in volgorde van aanmelden en nadat we u gegevens hebben ontvangen.

Als de pups geboren zijn brengen wij u op de hoogte hiervan.

Voorwaarden:

Wij vragen voor een reservering van de pup een aanbetaling. Deze aanbetaling wordt pas voldaan op het moment dat je bericht krijgt dat de pups geboren zijn.

Zie je, om welke reden dan ook, toch af van de pup, dan wordt het reserveringsgeld niet terugbetaald.

Allebei hebben ze de KNPV Master Class Coach op hun CV

Günther van Soest - traint zijn eigen honden en heeft meerdere certificaten van de KNPV gehaald. Door zijn verleden als algemeen helper voor de KNPV kent hij vele generaties KNPV-bloedlijnen. Bij de KNPV, bij de vereniging PHV Volharding in Venlo, leid Günther de club bij de surveillancehonden en is Master Class Coach van de KNPV. Dit is voor het trainen en coachen van geleiders met honden (politie-, speur- en reddingshonden) in theorie en praktijk.Na 40 jaar intensief beoefenen van de KNPV discipline met verschillende Mechelse herders is het nu tijd geworden voor de eigen ideeën, om de ideale Mechelse herder te fokken. Gezondheid, doorzettings vermogen, natuurscherpte, moed, apporteer-, buit- en werkdrift zijn eigenschappen die genetisch al zijn vastgelegd.

Günther van Soest

Anya Perrée - is kynologisch instructeur met accreditatie door de SPPD, (dit is een platform van professionele diergedragsdeskundigen), speurhonden instructeur en Master Class Coach van de KNPV. Dit is voor het trainen en coachen van geleiders met honden (politie-, speur- en reddingshonden) in theorie en praktijk. Inzetbaar als team in Nederland bij Politie LE/SIN. Daarnaast is Anya als vrijwilliger werkzaam bij de THW (officiële rampenorganisatie van Duitsland) een rampenorganisatie die ressorteert onder het Duitse Ministerie van Binnenlandse Zaken en waarin naast vrijwillige hondengeleiders ook geleiders van defensie, brandweer en politie zijn vertegenwoordigd. Anya en haar honden maken deel uit van de specialistische eenheid Ortung. Bij deze eenheid wordt gewerkt met reddingshonden en technische lokaliseringsapparatuur om vastzittende en onder puin bedolven mensen te lokaliseren. Haar werk is het trainen van (politie-) honden, het trainen en coachen van honden en geleiders voor derde. Ze begeleid professioneel meerdere honden, geef trainingsondersteuning bij de KNPV  en THW zowel in praktijk en theorie en leid hondenschool Dog training Anya Perree. Ook coacht en traint ze honden die onder behandeling staan bij de gedragstherapeut, is ze praktijkdocent bij Tinley academie en stagebegeleider voor aankomend instructeurs van de opleiding Kynologisch instructeurs. Zelf leid ze haar honden op voor KNPV, Politie LE/SIN en THW. Bij de KNPV vereniging PHV Volharding in Venlo, leid Anya de club bij de speurhonden. Naast het diploma Master Class Coach van de KNPV heeft ze ook de diploma’s van, kynologisch instructeur (Tinley Academie), speurhonden instructeur (Tracker dogs) en module 1 en 2 van basis neuswerk van Tinley. Dit zijn niet de enige diploma’s ook geeft zij vanuit de KNPV les aan de hondengeleiders van de politie korpsen Limburg en Brabant.

Anya Perrée Welkom bij Onze kennel Stamboom pups worden vanaf 31 maart 2014 geregistreerd onder: DUTCH WORKING MALINOIS Dutch working malinois, kennel Your Way. malinois.